Her kan du oprette dig som bruger og hermed have adgang til din personlige brugerprofil, hvorfra du kan oprette dine gratis annoncer. Brug nedenstående formular og kom igang på få sekunder.

Er du allerede bruger på Afhent.dk skal du trykke her. Log ind

Kontakt oplysninger
 
 
Jeg bekræfter hermed, at jeg har læst og accepteret betingelser for brug af Afhent.dk!
 

Afhent.dk er en portal for private med mulighed for at videregive brugbare ting, alt inden for alverdens kategorier.

1. Registrering

Når du registrerer dig som bruger på afhent.dk skal du angive korrekte oplysninger og du skal acceptere Afhent.dk’s betingelser og brugervilkår.

Du er forpligtet til at opgive korrekte oplysninger, når du registrerer dig på afhent.dk og du er forpligtet til at opdatere dine personlige kontaktoplysninger såfremt disse ændres. Afhent.dk kan til hver en tid slette en bruger der ikke overholder eller opfylder betingelser og brugervilkår. I forbindelse med oprettelsen af din bruger er det vigtigt du passer på dit kodeord. Skulle dine oplysninger komme i forkerte hænder beder vi dig hurtigst muligt kontakte os, så vi kan få spærret din brugerkonto. Ved at oprette en bruger siger du samtidig ja tak til, at modtage vores nyhedsbreve og anden vigtig information.

2. Personlige oplysninger

Afhent.dk bruger et sikkert system som sørger for at hackere ikke får adgang til personlige oplysninger. Vi vil hele tiden forbedre og opdatere vores sikkerhedssystem, så vi undgår hackere at få adgang til følsomme oplysninger. Afhent.dk har ret til at videre give alle oplysninger til tredjemand, medmindre andet er aftalt imellem bruger og Afhent.dk. Oplysningerne videregives indenfor de gældende bestemmelserne ind for dansk lov.

3. Opsigelse

Ønsker en bruger ikke længere at være bruger på afhent.dk kan dette nemt klares ved, at slette sin bruger.

4. Annoncering

Når du opretter annoncer på afhent.dk siger du ja til at annoncen bliver publiceret på afhent.dk. Afhent.dk forbeholder sig til at slette annoncer, der ikke efter Afhent.dk’s vurdering ikke har nogen værdi for andre. Det er opretters eget ansvar, at angive korrekte oplysninger i annoncerne og oprettelsen skal være i de korrekte kategorier. Hvis du opretter annoncer som ikke opfylder betingelserne har afhent.dk ret til at kontakte dig. Det er dit eget ansvar at sørge for, at annoncen bliver fjernet fra afhent.dk så snart den ikke være aktiv mere. Du er selv ansvarlig for at svare på alle forespørgsler og meddelelser, du modtager på baggrund af annoncen.Vi har ikke mulighed for at verificere, hvorvidt de enkelte oplysninger eller udsagn, som angives i annoncerne, er sande. Selvfølgelig er du som oplysende bruger ansvarlig for ethvert tab, enhver omkostning eller andre udgifter, du måtte få på baggrund af et urigtigt udsagn, som du med overlæg har erklæret eller angivet.

Du har ret til at annullere annoncen til enhver tid og af enhver grund.

5. Rettigheder

Alt på afhent.dk, herunder grafik, tekst, software og andet tilhøre afhent.dk og er beskyttet af de Danske love om ophavsret. Al brug, herunder distribution, offentliggørelse, reproduktion, fremvisning eller anden udnyttelse af indholdet på webstedet, er kun tilladt med vores udtrykkelige skriftlige tilladelse.

6. Tilgængelighed

Afhent.dk har til enhver tid ret til at slette, ændre eller supplere indholdet på webstedet uden forudgående varsel. Afhent.dk forbeholder sig ret til at lukke, ændre, afbryde eller afslutte enhver del af webstedet helt eller delvist. Webportalen kan være utilgængeligt på grund af vedligeholdelse eller af andre årsager.

7. Ugyldighed

Hvis en eller flere bestemmelser i denne brugeraftale ikke findes retskraftige, skal sådanne bestemmelser gøres gældende i det videst mulige omfang tilladt af gældende lov.

8. Retspleje

Forretningsbetingelserne og forholdet mellem brugeren og afhent.dk reguleres af Dansk ret og fortolkes i henhold hertil med undtagelse af reglerne om lovvalg. Alle tvister, der ikke kan afgøres i mindelighed, skal afgøres endeligt ved Dansk domstol i København, Danmark.