Om Afhent.dk

Afhent.dk er en online portal, hvor du har mulighed for at bortgive ting til andre, som kunne få glæde af dem. Afhent.dk gør det nu også muligt at bytte og søge ting. Afhent.dk er skabt for at gøre disse ting lettere tilgængelige i hele Danmark.

“Alletiders idé at lave denne hjemmeside. Håber mange flere vil benytte sig af den. Både dem som står med ting som de gerne vil give bort men også dem som kan få stor glæde af andres kasserede ting. Vi havde en rigtig god oplevelse. Vi har fået en masse havesten som vi glæder os til at få lagt i vores have. Tusind tak for god behandling! Kan varmt anbefale at benytte www.afhent.dk.

 -Kaspar & Nina Sandholt” 

Nu skal du ikke længere smide ting ud, som andre kunne have haft glæde af. Du kan nu glæde andre mennesker, ved at give dine ting bort i stedet for at smide det ud. Det er godt for miljøet og du sparer en tur på genbrugspladsen.

Afhent.dk er for alle! Det er nemt, hurtig og helt gratis.

Hvis du vil af med dine ting hurtigt, kan det gøres ved hjælp af de sociale medier. Du har mulighed for at dele dine annoncer på sociale medier som bl.a. Facebook. Dette kan gøres ved at trykke på Facebook-ikonet på varens side.

Du skal være oprettet som bruger, for at kunne oprette annoncer samt se bortgivers kontaktoplysninger. Der er ingen tidsbegrænsning for hvor længe dine annoncer kan være på Afhent.dk. Det er dit eget ansvar at slette tingen, når den er blevet afhentet. Dette skal gøre hurtigst muligt, så brugere ikke ringer forgæves.

Du har mulighed for at tilføje op til 3 billeder pr. annonce. Disse billeder skal være uploadet i JPG/JPEG-format. Afhent.dk bliver opdateret hvert sekund. Du må indrykke alle de annoncer, du har lyst til. Bortgiver har i alle tilfælde, selv mulighed for at bortgive sine ting til lige præcis den som bortgiver lyster.

Vi vil meget gerne høre din mening om Afhent.dk, så send os ris og ros her.

Nedenstående punkter skal overholdes, ellers bliver annoncen slettet uden varsel

Annoncer må ikke indeholde stødende ord eller nogen form for antagelser for at støde personer eller andet.Annoncer som indeholder medicin eller anden form for lægemidler, kopivarer samt andre ulovlige effekter bliver slettet øjeblikkeligt. Alle annoncer skal være ting som bortgives, byttes eller søges.

Alle annonceteksterne må ikke indholde nogen form for kontaktoplysninger. Er dette ikke opfyldt, forbeholder Afhent.dk sig retten til at slette kontaktoplysningerne fra annoncen.

Nedenstående punkter skal overholdes, ellers bliver brugeren slettet uden varsel

Billeder og tekst i annoncen skal stemme overens, således brugere ikke er i tvivl om hvad der gives bort. Der må ikke afhentes ting, som skal bruges til videresalg.

Rigtig god fornøjelse med Afhent.dk!